Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un yoğurmak

Rüyada un yoğurmak

Rüyada un yoğurmak haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kıdem atlayacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada un yoğurmak gördüyseniz:

  • Aslında başka şeyler yapmak istemenize rağmen, başka bir şeyle uğraşmanız eğlenceli görünse de, istikrarsız bir görüntü ortaya çıkması diğerlerine rahatsız edici gelebilir.

Rüyada un yoğurmak deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, çok daha fazla adım atacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada ekmek yoğurmak rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine alamet eder.

Rüyada bulgur köftesi yoğurmak bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada bulgurlu köfte yoğurmak kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakla hamur yoğurmak hayırlı adımlar atılacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına yorulur.

Rüyada ekmek hamuru yoğurmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamuru yoğurmak işlerin günden güne artacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kısır yoğurmak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments