Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek yoğurmak

Rüyada ekmek yoğurmak

Rüyada ekmek yoğurmak depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ekmek yoğurmak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her istediğinizi yapabilecek durumdasınız.

Rüyada ekmek hamuru yoğurmak malına gelecek zarara, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına alamet eder.

Rüyada ekmek yoğurmak güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine tabir olunur.

Rüyada bulgurlu köfte yoğurmak başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada tarhana hamuru yoğurmak sorunlarını bu sayede bitireceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada pirinç yoğurmak maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine inanılır.

Rüyada tereyağı yoğurmak kurtuluşa ereceğine, işinden çıkarılacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine işaret eder.

Rüyada çamur yoğurmak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah hamur yoğurmak aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments