Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısır yoğurmak

Rüyada kısır yoğurmak

Rüyada kısır yoğurmak işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısır yoğurmak gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı ya da istikrarsız hareketleri olan kişiler bazı jestlerinizi takdir etmekte zorlanabilir.

Rüyada kısır yoğurmak kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına delalettir.

Rüyada kısır köfte yoğurmak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kısır olduğunu öğrenmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına rivayet eder.

Rüyada kısır yemeği görmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kısır yemek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine inanılır.

Rüyada kısır yapmak esenleyeceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kısır köfte görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, hayattan yana keyif bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemek olarak kısır görmek üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments