Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un yapmak

Rüyada un yapmak

Rüyada un yapmak onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, huzurunun yerinde olacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, çok büyük zararlar edileceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada un yapmak gördüyseniz:

  • Evinizde iş konuşabilir, çevrenizdeki kişilerin tepkisini çekebilir veya fikrini alabilirsiniz.

Rüyada un çorbası yapmak önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, kazancının daha da artacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine işarettir.

Rüyada unla hamur yapmak yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına yorulur.

Rüyada undan ekmek yapmak işleri büyütme sürecine girileceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına işarettir.

Rüyada mısır unundan hamur yapmak iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada un helvası yapmak ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada un yapmak maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına delalet eder.

Rüyada un kurabiyesi yapmak zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine tabir olunur.

Rüyada unla ekmek yapmak uzun süre bu durumun devam edeceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments