Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un çorbası yapmak

Rüyada un çorbası yapmak

Rüyada un çorbası yapmak bir daha ölene kadar bırakmayacağına, yeterli kimse haline geleceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, büyük bir üne sahip olunacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada un çorbası yapmak gördüyseniz:

  • Belli konularda size asistanlık hizmeti öneren kişileri ciddiye almalısınız, gerçekten yardımcı olmayı teklif ediyor olabilirler.

Rüyada un çorbası yapmak rahat bir döneme gireceğine, ev sahibi olacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada un çorbası yemek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, tamamlanmadan kalacağına, aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada un çorbası içmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarhana çorbası yapmak geçiminin güçleşeceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yapmak gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı mercimek çorbası yapmak işlerin iyiye gideceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, canlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarhana çorba yapmak çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bol muhabbette olacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada buğday çorbası yapmak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments