Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un yağdığını görmek

Rüyada un yağdığını görmek

Rüyada un yağdığını görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, rızıksız kalacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada un yağdığını gördüyseniz:

  • Duygularınızın sizi kontrol etmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada un yağdığını görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada un toplamak hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, işlerin hafifleyeceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına yorulmaktadır.

Rüyada un torbası görmek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağ ve un görmek kendi işine kavuşacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, bolluk içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek iyi bir kariyer edineceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada unutarak orucunu bozduğunu görmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada un dökmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada tabakta un görmek borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments