Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un torbası görmek

Rüyada un torbası görmek

Rüyada un torbası görmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Rüyada un torbası gördüyseniz:

  • En sonunda belli bir planı ya da anlaşmayı neyin bozabileceğini keşfedebilirsiniz.

Rüyada bir torba un görmek rahata ereceğine, ferahlayacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada un torbaları görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine inanılır.

Rüyada un torbası görmek maddi kayıpların sona ereceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına inanılır.

Rüyada mavi torba görmek ekonomik gücün çoğalacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir torba dolusu para görmek büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada torbada ekmek işlerin iyiye gideceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, koltuğunun da yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir torba balık görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sıcak su torbası görmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments