Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un toplamak

Rüyada un toplamak

Rüyada un toplamak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada un toplamak gördüyseniz:

  • Belli konularda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada un toplamak daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu olduğunu unutarak yemek yemek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize rivayet etmektedir.

Rüyada un çuvalı taşımak sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada unutulmuş para görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada birine un vermek masrafların altında kalacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada saatini unuttuğunu görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı unuttuğunu görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına rivayet eder.

Rüyada un helvası pişirmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments