Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un dökmek

Rüyada un dökmek

Rüyada un dökmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada un dökmek gördüyseniz:

  • Farkında olmadığınız bir fiziksel veya psikolojik sorunu olabilir.

Rüyada un dökmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada yere un dökmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına delalet eder.

Rüyada bir torba un görmek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine alamet eder.

Rüyada birine un görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine delalettir.

Rüyada sırtında un çuvalı taşımak giderlerin artış göstereceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine yorulur.

Rüyada un mamülleri görmek maddi durumunun düzeleceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada unlu mamül görmek maddi güç sahibi olacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına tabir olunur.

Rüyada elinde un görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments