Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabakta un görmek

Rüyada tabakta un görmek

Rüyada tabakta un görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, sözleri tutulacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına işarettir.

Rüyada tabakta un gördüyseniz:

  • Sıralı şekilde düzenli ilerleyen bir iş, proje veya plan maddi durumunuz veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde büyümeniz açısından da mükemmel olabilir.

Rüyada tabakta un görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada un yediğini görmek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada çuval çuval un görmek sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada unda kurt görmek iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, rakipleri mağlup edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada unla hamur yapmak hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulgur ve un görmek bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada un fabrikası görmek çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada un helvası yaptığını görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments