Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un verdiğini görmek

Rüyada un verdiğini görmek

Rüyada un verdiğini görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, alım gücünün artmasına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, beddua ve ah alacağına yorulmaktadır.

Rüyada un verdiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı tavırlarına şüpheyle yaklaşıyor olabilirsiniz.

Rüyada un verdiğini görmek yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine alamet eder.

Rüyada birinin un verdiğini görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dökülmüş un görmek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine işaret eder.

Rüyada şeker ve un görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına alamet eder.

Rüyada un değirmeni görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada un yemek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada un biti görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına delalettir.

Rüyada çuvalla un almak kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments