Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un biti görmek

Rüyada un biti görmek

Rüyada un biti görmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, nahoş sözler işiteceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada un biti gördüyseniz:

  • İlerleme zamanındasınız, durmamalısınız.

Rüyada un biti görmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya delalet eder.

Rüyada unutarak oruç bozduğunu görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya delalet eder.

Rüyada oruçluyken unutarak su içmek çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine, hasret çekenlerin buluşacağına delalet etmektedir.

Rüyada unla ekmek yapmak kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, erken evlilik yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada çuvala un doldurmak ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada birinin un verdiğini görmek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, hep yerinde sayacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada un elendiğini görmek mutluluğunun daim olacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine tabir olunur.

Rüyada anahtar unuttuğunu görmek özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments