Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un ve şeker görmek

Rüyada un ve şeker görmek

Rüyada un ve şeker görmek sayılacağına ve sevileceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Rüyada un ve şeker gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alıyor ya da olaylara fazla iyimser bakıyor olabilirsiniz.

Rüyada un ve şeker görmek maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeker ve un görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına alamet eder.

Rüyada un tuz şeker görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, hayatından razı geleceğine delalettir.

Rüyada un şeker görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, zahmete ve derde düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada un verdiğini görmek onlarla çok iyi vakit geçireceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine yorulur.

Rüyada un yapmak hayatının düzene girmesine vesile olacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına işaret eder.

Rüyada un çorbası içmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine tabir olunur.

Rüyada un içinde kurt görmek uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments