Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un şeker görmek

Rüyada un şeker görmek

Rüyada un şeker görmek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, yağmur yağmamasına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada un şeker gördüyseniz:

  • Her şeyin sizin yararınıza geliştiğini göreceksiniz.

Rüyada un şeker görmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine alamet eder.

Rüyada un tuz şeker görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına delalettir.

Rüyada şeker ve un görmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada un ve şeker görmek girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine alamet eder.

Rüyada çuvalla un almak rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, günlerini hastanede geçireceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine delalettir.

Rüyada un çalmak zararın gittikçe daha da artacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına alamet eder.

Rüyada birşeyler unuttuğunu görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına tabir olunur.

Rüyada un verdiğini görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments