Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böceklenmiş bulgur görmek

Rüyada böceklenmiş bulgur görmek

Rüyada böceklenmiş bulgur görmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine delalettir.

Rüyada böceklenmiş bulgur gördüyseniz:

  • Biraz zorlayıcı etkiler altındasınız.

Rüyada böcekli bulgur görmek kızgınlıkların geçeceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada bulgur içinde böcek görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına işarettir.

Rüyada böceklenmiş bulgur görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuklu bulgur pilavı görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada mercimek bulgur görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaynatılmış bulgur görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada pirinç bulgur görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına işaret eder.

Rüyada pişmiş bulgur görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments