Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimek bulgur görmek

Rüyada mercimek bulgur görmek

Rüyada mercimek bulgur görmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, yeni bir ortama gireceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine işaret eder.

Rüyada mercimek bulgur gördüyseniz:

  • Küçük bir zehirlenme tehlikesi yaşayabilirsiniz.

Rüyada pirinç bulgur mercimek görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine alamet eder.

Rüyada mercimekli bulgur pilavı yemek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine inanılır.

Rüyada bulgur mercimek görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada bulgur ve mercimek görmek hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine işarettir.

Rüyada mercimekli bulgur pilavı görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, sevdiği birini kırmaya işarettir.

Rüyada mercimekli bulgur pilavı pişirmek sorunların üstesinden geleceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, birikim yapacağına rivayet eder.

Rüyada mercimek bulgur görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada yeşil mercimekli bulgur pilavı görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments