Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir torba un görmek

Rüyada bir torba un görmek

Rüyada bir torba un görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, eğlenceli günler geçireceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine inanılır.

Rüyada bir torba un gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinizi, anlaşmalarınızı, katılım gerektiren planlarınızı ya da belli başlı düzenlemeleri ilgilendiren konulara yeterince müsamaha gösterdiniz.

Rüyada un torbası görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir torba un görmek çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada un torbaları görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına delalet eder.

Rüyada torbada kömür görmek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada torba içinde para görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına işaret eder.

Rüyada su torbası görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir torba yumurta görmek sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada torbada pirinç görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments