Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir torba altın görmek

Rüyada bir torba altın görmek

Rüyada bir torba altın görmek çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada bir torba altın gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler sizi zor durumda bırakabilir.

Rüyada bir torba altın görmek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, kötü günlerin geride kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine delalet eder.

Rüyada torba içinde altın görmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına delalet eder.

Rüyada torba torba altın görmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine inanılır.

Rüyada altın torbası görmek hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada torbayla altın görmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalet eder.

Rüyada torba dolusu altın görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada torba içinde yılan görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine işarettir.

Rüyada bez torba görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments