Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada torba torba altın görmek

Rüyada torba torba altın görmek

Rüyada torba torba altın görmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada torba torba altın gördüyseniz:

  • Yine de, siz, sözlerinde durmalarını sağlamak için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada torba dolusu altın görmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada torba içinde altın görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada torbayla altın görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, sorunlarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın torbası görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına delalettir.

Rüyada bir torba altın görmek evine haciz geleceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına tabir olunur.

Rüyada torba torba altın görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına inanılır.

Rüyada bir torba para görmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işarettir.

Rüyada boş torba görmek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments