Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı torbaya koymak

Rüyada yılanı torbaya koymak

Rüyada yılanı torbaya koymak maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına tabir olunur.

Rüyada yılanı torbaya koymak gördüyseniz:

  • Mücadele ortamlarında kazanan, ilerleyen veya önemli bir konuda sıçrama yapan taraf olmak için gerekli değişiklikleri yapmalısınız.

Rüyada yılanı torbaya koymak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada torbada yılan görmek zenginleşeceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada torba içinde yılan görmek kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine işarettir.

Rüyada torbanın içinde yılan görmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada torbayla buğday görmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, iyi haberler alınacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalet etmektedir.

Rüyada torba dolusu ceviz görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, yenisinin başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada torba içinde altın görmek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada bir torba dolusu ceviz görmek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments