Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un temizlemek

Rüyada un temizlemek

Rüyada un temizlemek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, gerekirse özür dileneceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada un temizlemek gördüyseniz:

  • Uzun süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızı aramanızda fayda var.

Rüyada un temizlemek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada un saçmak yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu olduğunu unutarak yemek yemek o işin tüm risklerini göze alacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına delalet eder.

Rüyada siyah un görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada değirmende un görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, talihin yüze güleceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine işarettir.

Rüyada oruçken unutup yemek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada deprem oldu unu görmek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına delalet eder.

Rüyada un bulamamak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments