Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem oldu unu görmek

Rüyada deprem oldu unu görmek

Rüyada deprem oldu unu görmek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına tabir olunur.

Rüyada deprem oldu unu gördüyseniz:

  • Fark yaratmak için cesur olmak gerekebilir.

Rüyada deprem oldu unu görmek güzel ve olumlu haberler alacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada oruçken unutup yemek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada unun döküldüğünü görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, dünya malının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada yerde un görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada un ekmek görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına alamet eder.

Rüyada un kurabiyesi yemek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, bir bebek sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada un satın almak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada orucu unutarak yemek iş hayatında atılıma geçeceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments