Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu olduğunu unutarak yemek yemek

Rüyada oruçlu olduğunu unutarak yemek yemek

Rüyada oruçlu olduğunu unutarak yemek yemek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, geleceğine inanılır.

Rüyada oruçlu olduğunu unutarak yemek yemek gördüyseniz:

  • Kalben önemsediğiniz bir kişiyle ilişkilerinize olumlu etkisi olabilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada unutup oruç yemek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine alamet eder.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, kötü halinden eser kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada oruç olduğunu unutup bir şeyler yemek kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine inanılır.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yemek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada unutarak orucu yemek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada orucu unutup yemek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, karlı işlere gireceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu olduğunu unutup yemek yemek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada oruç olduğunu unutup yemek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments