Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değirmende un görmek

Rüyada değirmende un görmek

Rüyada değirmende un görmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, mutluluğundan olacağına delalettir.

Rüyada değirmende un gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapabilir veya kendinize özel bir yer yapabilirsiniz.

Rüyada değirmende un öğütmek meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada değirmende un görmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalettir.

Rüyada un değirmeni görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, fakirliğinin biteceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına delalettir.

Rüyada değirmen un görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada değirmende buğday öğütmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada buğday değirmeni görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada değirmen taşı görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada değirmen yapmak herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, kötü gidişe dur denileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments