Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarhana tozu görmek

Rüyada tarhana tozu görmek

Rüyada tarhana tozu görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, bir takım sorunlar çıkacağına, kazancının daha da artacağına inanılır.

Rüyada tarhana tozu gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanabileceğiniz, parayı nasıl yöneteceğinizi öğrenebileceğiniz, gelirlerinizi artırmanın yeni yollarını aramaya, önemsemediğiniz şeylere değer vermeye başlayabileceğiniz bir yıldasınız.

Rüyada tarhana tozu görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına işarettir.

Rüyada toz tarhana görmek maddi açıdan zarara uğranacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, borçlarının kapacağına delalettir.

Rüyada tarhana hamuru yapmak kırılan kalplerin barışacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına yorulur.

Rüyada tarhana yediğini görmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine inanılır.

Rüyada pişmemiş tarhana görmek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, saygı değer bir konuma çıkacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada tarhana karmak yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine yorulur.

Rüyada tarhana sermek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına yorulur.

Rüyada tarhana aldığını görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments