Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birşeyler unuttuğunu görmek

Rüyada birşeyler unuttuğunu görmek

Rüyada birşeyler unuttuğunu görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, hileye, fesada bulaşacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada birşeyler unuttuğunu gördüyseniz:

  • Harekete geçmekten çekinmeyin, sorularınız varsa sonra dile getirirsiniz.

Rüyada orucu unutarak yemek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına delalet etmektedir.

Rüyada unlu yiyecekler görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birinden un almak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalet eder.

Rüyada un çuvalı görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yere un döküldüğünü görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine delalet eder.

Rüyada çuval un görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, sırtının yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada un ve hamur görmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, kişinin şansının artacağına, iyi habere işaret etmektedir.

Rüyada un helva yapmak büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments