Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un mamülleri görmek

Rüyada un mamülleri görmek

Rüyada un mamülleri görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, iş kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada un mamülleri gördüyseniz:

  • O zaman çok daha başarılı olabilirsiniz.

Rüyada birşey unuttuğunu görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada un ve yumurta görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına işarettir.

Rüyada değirmende un öğütmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına inanılır.

Rüyada un kepek görmek aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada oruç olduğunu unutup bir şeyler yemek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına inanılır.

Rüyada adet oldu unu görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine işarettir.

Rüyada eve un serpmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına yorulur.

Rüyada un taşımak çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments