Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un taşımak

Rüyada un taşımak

Rüyada un taşımak ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada un taşımak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin yeterince akıllı olmadığını düşünerek, kendinizi buna göre karşılık vermek, tepki göstermek ya da hareket etmek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada sırtında un çuvalı taşımak aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, maddi anlamda güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada sırtında un taşımak işinde herkesten bir adım önde olacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada çuvalla un taşımak kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına işarettir.

Rüyada un çuvalı taşımak sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, bunun da rüya sahibine sorun olacağına alamet eder.

Rüyada un taşımak kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir torba un görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine delalettir.

Rüyada çuval çuval un görmek ruhsal olarak etkileneceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine inanılır.

Rüyada un yapmak yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments