Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kepekli un görmek

Rüyada kepekli un görmek

Rüyada kepekli un görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, karın artacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, birçok iş kapısının açılacağına delalettir.

Rüyada kepekli un gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar büyüyebilir, özenle uzak durulmasında fayda var.

Rüyada kepekli un görmek makamının sarsılmayacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada un kepek görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kepek unu görmek mesleğinde uzmanlaşacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına alamet eder.

Rüyada kepek görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçı kepekli görmek sayılacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarında kepek görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, yenisinin başlayacağına alamet eder.

Rüyada saçta kepek temizlemek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada kepekli saç görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments