Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere un dökmek

Rüyada yere un dökmek

Rüyada yere un dökmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine işarettir.

Rüyada yere un dökmek gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı konular stres yaratabilir.

Rüyada yere un dökmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, malından ve parasından olacağına yorulur.

Rüyada un dökmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine yorulur.

Rüyada yere un serpmek dertlerin bitip huzura erileceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine yorulur.

Rüyada yere un sermek maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine delalettir.

Rüyada yere un döküldüğünü görmek hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine işarettir.

Rüyada yere süt dökmek yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, dikkat çekeceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına inanılır.

Rüyada bir yere su dökmek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, işlerin hafifleyeceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada pirinç yere dökmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments