Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine un görmek

Rüyada birine un görmek

Rüyada birine un görmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada birine un gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi kısıtlamayın.

Rüyada un helvası yapmak kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine işarettir.

Rüyada un kurabiyesi yapmak verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mısır unu yemek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına alamet eder.

Rüyada elinde un görmek geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada böceklenmiş un görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, sıkıntının günden güne artacağına inanılır.

Rüyada yere un dökmek spora başlayacağına, işlerin de yolunda gideceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada un paketi görmek moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada komşuya un vermek çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments