Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday çorbası yapmak

Rüyada buğday çorbası yapmak

Rüyada buğday çorbası yapmak kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada buğday çorbası yapmak gördüyseniz:

  • Ters bir tutum içine girmeniz zararlı çıkmanıza veya üzülmenize neden olabilir.

Rüyada buğday çorbası yapmak tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, kudreti ve cesareti bulacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada buğday çorbası içmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada buğday çorbası yemek işlerinin düzene gireceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada birine çorba yapmak işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, fikirlerinin can bulacağına rivayet eder.

Rüyada ayranlı çorba yapmak işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı mercimek çorbası yapmak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına delalet eder.

Rüyada çorba servisi yapmak anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çorba yapmak iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments