Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un pişirmek

Rüyada un pişirmek

Rüyada un pişirmek çocuklarının fazla olacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, karamsar ve umutsuz olacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada un pişirmek gördüyseniz:

  • Aslında kendi yorumunuzun, senaryonuzun veya görüşlerinizin doğruluğu konusunda emin ya da ısrarcı olmak istemenize rağmen, biraz daha esnek olmanızda veya farklı bakış açılarını da dinlemenizde fayda var.

Rüyada un pişirmek girişimlerde bulunacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına işarettir.

Rüyada un helvası pişirmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada unutarak orucunu bozmak yeni fırsatlar sunulacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada orucu unutup yemek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına delalettir.

Rüyada un çorbası yapmak şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada un kavurduğunu görmek hak yiyeceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine işaret eder.

Rüyada cevizli un helvası görmek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına alamet eder.

Rüyada unla ekmek yapmak huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, güç kaybedeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments