Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güveli un görmek

Rüyada güveli un görmek

Rüyada güveli un görmek kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güveli un gördüyseniz:

  • Parasal konularda sizi yönlendiren, ya da yapacağınız bir yatırımda size yardımcı olan kişinin azizliğine uğrayıp, büyük bir zarara uğrayabilirsiniz.

Rüyada güvelenmiş un görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada güveli un görmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada güve temizlemek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada güve kelebeği görmek daha iyi anlaşır olacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine rivayet eder.

Rüyada güverc görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada güve böceği görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, refaha erileceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine tabir olunur.

Rüyada güve kelebek görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine işaret eder.

Rüyada yorganda güve görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments