Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumda durmak

Rüyada uçurumda durmak

Rüyada uçurumda durmak atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, doktordan doktora koşturacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına alamet eder.

Rüyada uçurumda durmak gördüyseniz:

  • Herşeyin içine gözü kapalı şekilde dalabilecek kadar şanslısınız.

Rüyada uçurumda durmak çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarında durmak rahat rahat yaşayacağına, bol bol moral depolanacağına, işlerinin yolundan çıkacağına işaret eder.

Rüyada uçurumun kenarında durmak elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabayla uçurumun kenarında durmak büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, sıkıntılar son bulacağına delalet eder.

Rüyada kıbleyi ters durmak kazancın eskisine oranla daha da artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada zamanı durdurmak artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, böyle işlere kalkışacağına, amaçlarını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabede namaza durmak yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada tek ayak üstünde durmak eşlerin muhabbetinin artacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments