Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan geçmek

Rüyada uçurumdan geçmek

Rüyada uçurumdan geçmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına yorulur.

Rüyada uçurumdan geçmek gördüyseniz:

  • Bir kadından gelen sevinçli haber olabilir.

Rüyada uçurumdan karşıya geçmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada uçurumun kenarından arabayla geçmek ilk etapta durumu kaldıramayacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına işaret eder.

Rüyada uçurumu geçmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine delalettir.

Rüyada uçurumdan geçmek sıhhat ve huzur bulacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine delalet eder.

Rüyada uçurum kenarından geçmek darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, işlerini yoluna sokacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla uçurumdan geçmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarından geçmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, kişinin afiyette olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında yatmak iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, belaya ve derde düşeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments