Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla uçurumdan geçmek

Rüyada arabayla uçurumdan geçmek

Rüyada arabayla uçurumdan geçmek artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalettir.

Rüyada arabayla uçurumdan geçmek gördüyseniz:

  • Amaç veya hedeflerinize ulaşmanız ya da bazı işleriniz konusunda engellendiğinizi hissedebilir veya aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada arabayla uçurumdan geçmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine inanılır.

Rüyada uçurumun kenarından arabayla geçmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ticaretin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan karşıya geçmek gülen yüzünün hiç solmayacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine rivayet eder.

Rüyada uçurum kenarından geçmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, her şeyin gönlünce olacağına delalettir.

Rüyada uçurumu geçmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumdan geçmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada uçurumun kenarından geçmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada arabayla uçurumdan düştüğünü görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments