Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan düşüp ölmek

Rüyada uçurumdan düşüp ölmek

Rüyada uçurumdan düşüp ölmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, onların kıymetini bileceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, şöhretli biri olunacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan düşüp ölmek gördüyseniz:

  • Politik olmak veya uzlaşmak güç gösterisinde bulunmaktan daha çok iş görebilir.

Rüyada birinin uçurumdan düşüp öldüğünü görmek hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşüp ölmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına delalet eder.

Rüyada uçurumdan düşerek ölmek kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, kara kara düşüneceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçuruma düşen birini görmek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, ters giden durumların düzeleceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada uçurumdan düşüp ölmemek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine yorulur.

Rüyada uçurumdan düşerken kurtarılmak eş ve evlat sahibi olacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, neşesine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan düşeni görmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına inanılır.

Rüyada çocuğunu uçurumdan düşerken görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments