Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçup yere düşmek

Rüyada uçup yere düşmek

Rüyada uçup yere düşmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçup yere düşmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklar kanalıyla maddi fırsatlar ya da kazanımlar söz konusu olabilir.

Rüyada uçup yere düşmek rızkın ve kazancın artacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada uçup denize düşmek etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada uçup düşmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına alamet eder.

Rüyada uçan balondan düşmek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, kazancı arttıracağına işarettir.

Rüyada uçtuktan sonra düşmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçup yere inmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına işaret eder.

Rüyada bayılıp yere düşmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamurlu yere düşmek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kişinin evlatlarının artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments