Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçtuktan sonra düşmek

Rüyada uçtuktan sonra düşmek

Rüyada uçtuktan sonra düşmek harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına rivayet eder.

Rüyada uçtuktan sonra düşmek gördüyseniz:

  • Zaten kafanızda olayı şekillendirmiş bulunuyorsunuz.

Rüyada uçtuktan sonra düşmek müjdeli haberler alacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan balondan düşmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına inanılır.

Rüyada uçup denize düşmek asla harama bulaşmayacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına rivayet eder.

Rüyada uçup düşmek mutluluk verici haberlerin alınacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, hayırlı bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada uçup yere düşmek yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birşey kaybetmek sonra bulmak kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada birgün sonra öleceğini görmek aksine daha da zorlaştıracağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına işarettir.

Rüyada yağmurdan sonra sel görmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments