Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçup denize düşmek

Rüyada uçup denize düşmek

Rüyada uçup denize düşmek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, memur ise terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada uçup denize düşmek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeniz durumunda kendinizi zayıf veya zor bir duruma düşürebilirsiniz.

Rüyada uçup denize düşmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına inanılır.

Rüyada uçtuktan sonra düşmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçup düşmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına işarettir.

Rüyada uçup yere düşmek bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan balondan düşmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine delalettir.

Rüyada paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına işarettir.

Rüyada deniz üzerinde uçtuğunu görmek yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, ruhsal korkularından da arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin üzerinde uçtuğunu görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments