Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçup düşmek

Rüyada uçup düşmek

Rüyada uçup düşmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, borca batacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada uçup düşmek gördüyseniz:

  • Siz elinizden geleni yaptığınıza göre, artık yardım da isteyebilirsiniz.

Rüyada uçup düşmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada uçup yere düşmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçup denize düşmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına delalet eder.

Rüyada uçan balondan düşmek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine işaret eder.

Rüyada uçtuktan sonra düşmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyunun uçtuğunu görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına alamet eder.

Rüyada uçakta uçtuğunu görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına delalettir.

Rüyada balon uçtuğunu görmek engel teşkil edeceğine, müşterilerinin çoğalacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments