Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçsuz bucaksız arazi görmek

Rüyada uçsuz bucaksız arazi görmek

Rüyada uçsuz bucaksız arazi görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, huzur ve kazanç getireceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada uçsuz bucaksız arazi gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız kişilerle bir araya gelerek bazı konuların ivme kazanmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada uçsuz bucaksız arazi görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işaret eder.

Rüyada uçsuz bucaksız yeşillik görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine delalettir.

Rüyada uçsuz bucaksız su görmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş arazide yürümek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurak arazi görmek aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, çok yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada arazi ölçmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada arazi görmek kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, borca batacağına alamet etmektedir.

Rüyada sulak arazi görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments