Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçsuz bucaksız su görmek

Rüyada uçsuz bucaksız su görmek

Rüyada uçsuz bucaksız su görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, duaların boşa gideceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, amaçlarını yerine getireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçsuz bucaksız su gördüyseniz:

  • Sizi destekleyen kişilerle planlar yapabilir, bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada uçsuz bucaksız su görmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine yorulur.

Rüyada uçsuz bucaksız arazi görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına rivayet eder.

Rüyada uçsuz bucaksız yeşillik görmek dargınların barışacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına inanılır.

Rüyada suyun üzerinde uçtuğunu görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun üstünde uçtuğunu görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, anne baba duaları alınacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada uçan peri görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine delalettir.

Rüyada gökyüzüne balon uçurmak dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan kazlar görmek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments