Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üçgen mezar görmek

Rüyada üçgen mezar görmek

Rüyada üçgen mezar görmek çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üçgen mezar gördüyseniz:

  • Hayatınızda heyecana ihtiyaç var.

Rüyada üçgen mezar görmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada üçgen cetvel görmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına rivayet eder.

Rüyada şeytan üçgeni görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, getirisinden daha fazla olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bermuda şeytan üçgeni görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, huzur ve kazanç getireceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üçgen taş görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına yorulur.

Rüyada üçgen görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada üçgen yüzük görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada üçgen ekmek görmek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments