Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçarken yere düşmek

Rüyada uçarken yere düşmek

Rüyada uçarken yere düşmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, onları tebrik edeceğine, dertlerinin sona ereceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına rivayet eder.

Rüyada uçarken yere düşmek gördüyseniz:

  • Duygusal konular maddi, manevi veya fiziksel anlamda sizi engelliyor olabilir.

Rüyada uçarken yere düşmek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada yüksekten uçarak düşmek hafifleyeceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada uçarken denize düşmek çok güzel işlere gireceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçarak düşmek rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada uçarken düşmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada uçarken suya düşmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına inanılır.

Rüyada uçarak yere inmek her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçarak bir yere gitmek çok büyük zorluklar atlatacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, hastalıkların kalmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments