Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçarken düşmek

Rüyada uçarken düşmek

Rüyada uçarken düşmek insanlar tarafından takdir edileceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada uçarken düşmek gördüyseniz:

  • Değişiklikler sizi endişelendirmesin.

Rüyada yüksekten uçarak düşmek huzursuzluklarından kurtulacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına rivayet eder.

Rüyada uçarken suya düşmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Rüyada uçarken düşmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına inanılır.

Rüyada uçarken denize düşmek içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçarak düşmek güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçarken yere düşmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçarak zıplamak hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, işlerin aksamayacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine alamet eder.

Rüyada uçarak camiye inmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments