Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçarak bir yere gitmek

Rüyada uçarak bir yere gitmek

Rüyada uçarak bir yere gitmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada uçarak bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Aşk, iş, para, aileyle ilgili olumlu gelişmeler v.b herhangi bir konuda işler oldukça şanslı şekilde ilerleyebilir.

Rüyada bir yere uçarak gitmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, kendine çeki düzen vereceğine rivayet eder.

Rüyada uçarak bir yere gitmek yeni bir başlangıç yapmaya, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçarak yere inmek hayallerinin yıkılacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçarken yere düşmek güzel olaylarla karşılaşılacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçarak başka şehre gitmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işarettir.

Rüyada uçarak kabeye gitmek kazancını arttıracağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada uçarak cennete gitmek evlatlarının hayrını göreceğine, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçarak gitmek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments