Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçarak düşmek

Rüyada uçarak düşmek

Rüyada uçarak düşmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, mevki edineceğine, kazancının bol olacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalettir.

Rüyada uçarak düşmek gördüyseniz:

  • Yeni gelişmeler var.

Rüyada yüksekten uçarak düşmek çalışmaların beğeni almayacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret eder.

Rüyada uçarken düşmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına işaret eder.

Rüyada uçarken denize düşmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçarken yere düşmek kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına işarettir.

Rüyada uçarken suya düşmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçarak düşmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada uçarak aşağı inmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine delalet eder.

Rüyada birini uçarken görmek emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments