Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere uçarak gitmek

Rüyada bir yere uçarak gitmek

Rüyada bir yere uçarak gitmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, içinin ferahlayacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, çok zor günler geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada bir yere uçarak gitmek gördüyseniz:

  • Aşırı eğilimler gösterdiğinizi hissederseniz sosyal yönünüze ağırlık vermenizi tavsiye ederiz.Bu sizi sakinleştirebilir.

Rüyada bir yere uçarak gitmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına yorulur.

Rüyada uçarak bir yere gitmek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, elinin bolluk göreceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada uçarak yere inmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Rüyada uçarken yere düşmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına rivayet eder.

Rüyada uçarak camiye gitmek zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine işaret eder.

Rüyada uçarak cennete gitmek bir yandan cenaze olacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçarak gitmek büyük bir işin sahibi olacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçarak kabeye gitmek gözyaşı dökeceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments